27.9 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

Maite Selva: “Hem de repensar el projecte de la Font de Baix i treballar amb els Fons Europeus que rebrem”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Maite Selva: "Hem de repensar el projecte de la Font de Baix i treballar amb els Fons Europeus que rebrem"
Loading
/

La setmana passada Sempre per Begur i Esclanyà va assolir un pacte de govern amb Més Begur i Esclanyà. Així, Maite Selva manté la seva posició a l’alcaldia de Begur i Esclanyà després de guanyar les eleccions el 28 M. Per avançar-nos alguns detalls d’aquest nou mandat i l’assoliment del pacte ens ha visitat l’alcaldessa en funcions de Begur i Esclanyà, Maite Selva.

Maite Selva afirma que assolir el pacte amb Jordi Carreras va ser fàcil, ja que venien d’un mandat de governar junts. Tot i haver governat amb Jordi Carreras i Eugeni Pibernat, de Tots per Begur i Esclanyà, Selva afirma que per la manera de treballar i donar continuïtat al projecte han decidit pactar amb Més Begur i Esclanyà.

L’alcaldessa en funcions afirma que fa una valoració molt bona d’aquest mandat i que ha treballat en bona harmonia amb els membres de l’equip de govern. Maite Selva reconeix que “no descarta arribar a un consens més ampli” en certs temes, tot i que no és una de les prioritats.

El futur de Begur i Esclanyà

Quan es parla de projectes o iniciatives que han de començar a Begur i Esclanyà, Maite Selva apunta a l’habitatge social, el desenvolupament de la Font de Baix, l’arribada dels Fons Europeus i acabar la revisió del POUM. Respecte la Font de Baix, Maite Selva, apunta que cal crear un projecte nou o modificar el que hi ha plantejat perquè sigui més senzill a l’hora de fer la seva execució.

Maite Selva, en referència a l’habitatge social, destaca que cal incidir en tres sectors a Begur i Esclanyà. I tot i que no són de propietat municipal, hi ha part d’aquest sòl que està destinat a habitatge protegit.

Quan es parla de Fons Europeus, Maite Selva afirma que els primers que han arribat estan destinats a millorar l’accessibilitat i la sostenibilitat en el turisme. Tot i això, encara falten ajudes destinades a impulsar energies renovables en els edificis municipals amb plaques solars, la creació d’una via verda de Begur a Esclanyà o renovar la flota de vehicles municipals, entre moltes altres iniciatives.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios