En plena ebullició electoral, s’ha anunciat una nova confluència política que es constitueix com a candidatura a Palamós. Es tracta d’Ara Palamós, que uneix a Demòcrates de Catalunya i la plataforma Palamós Futur. Aquesta darrera està encapçalada per Marc Gafarot, que serà qui liderarà la llista de la nou nata Ara Palamós.

El partit, que neix amb una clara vocació independentista i partidària de l’autodeterminació, assegura que prioritzarà les polítiques “en clau municipal” i que el 90% del seu programa seran mesures per “millorar Palamós i Sant Joan”. Segons Gafarot, l’actual Govern “no ha estat capaç de liderar i resoldre els problemes amb claredat i eficàcia”, motiu pel qual es presenten i asseguren que treballaran per “construir un bon futur” per a Palamós.

En relació a l’entorn, des de la formació asseguren que seran una candidatura “plural i transversal”, on hi haurà gent “que anirà des del centreesquerra fins al centredreta”. Així ho explicava Gafarot:

Finalment, apunten que “no només és important impulsar la governabilitat a Palamós”, sinó que “el municipi també tingui coses a dir a Barcelona, a Madrid i a Brussel·les”.