10.7 C
Pals
Dimarts, 28 març 2023
- Publicitat -

Marc Recolons: “La sala Las Vegas celebra el seixantè aniversari després de la pandèmia”

La sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols celebra el seu seixantè aniversari enguany. Per això, han convidat diversos artistes per fer vibrar les parets del local. Per avançar-nos alguns detalls d’aquesta celebració, ens visita el gerent de la Sala Las Vegas, Marc Recolons.

De moment, hi ha 22 artistes confirmats fins a finals de juliol, després hi haurà  el festival Porta Ferrada i, a partir de setembre, se seguirà amb la programació. Un aniversari amb una gran varietat de música que combina bandes estatals i algunes locals amb concerts tributs i propostes internacionals. Com explica el gerent: “Hem intentat que hi hagi una mica de varietat i poder ampliar públic, que tothom trobi el seu moment per poder-nos visitar”. El primer concert serà el dissabte vinent amb el grup Dlargo que  presentaran el seu últim treball discogràfic anomenat.

Recolons valora positivament la trajectòria, “trobar-nos en aquest punt de la sala i en aquest moment històric, ens dona moltes forces i ens encoratja a continuar endavant i a fer que la programació de la sala vagi millorant de mica en mica.” A més, l’origen de la sala prové d’un negoci familiar centrat en el cinema i les sales de festa dels seus avis.

L’últim equipament cultural familiar que ha quedat és Las Vegas. I, encara que ell per edat no ha viscut els moments més joiosos del local, que va ser entre el 1963 i finals dels anys 70, va decidir regentar la sala el 2019. Però, just l’any següent var arribar el coronavirus i, tal com comenta, per sobreviure s’han hagut de reinventar.

Plans de futur

La sala Las Vegas se centra bàsicament  en tres línies: els divendres és la nit per ballar salsa i bachata, els dissabtes hi ha música en directe i un cop al mes hi ha una jam session i, els diumenges es fa ball de saló. D’altra banda, ara també hi haurà alguns concerts durant els dijous per poder acollir així alguns artistes internacionals. Aquesta programació amb propostes per a tots els públics, serveix per poder “mantenir a flota” una equipació com aquesta a Sant Feliu, com declara finalment Marc Recolons.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios