La cap de llista al Congrés de Ciutadans per Girona, Margarita Santo, defensa que el port de Palamós sigui considerat frontera Schengen perquè permetria l’arribada de creuers de països que no en formen part. En un qüestionari al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta, defensa les obres del segon tram del passeig de Platja d’Aro, un municipi que destaca que té el gran superàvit de la província de Girona.

Margarita Santo també reivindica el pla de seguretat de l’estació ferroviària de Girona i culpa el govern espanyol de l'”eternització” de les obres de l’estació de Figueres-Vilafant. La candidata gironina de Ciutadans apel·la al “sentit comú” i a la “responsabilitat” davant dels “populismes” i el “secessionisme”.

El 26 de juny se celebren eleccions generals i a Ràdio Capital, volem saber quins efectes i quines conseqüències tindran sobre la nostra comarca. Per això, el Supermatí del 27J es converteix en un programa especial per conèixer-ho a fons i de la mà dels seus principals protagonistes.