5.7 C
Pals
Diumenge, 17 gener 2021

Maria Puig al Supermatí crida a contribuir al pla de participació ciutadana de Palamós

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

Els Amics de les Arts anuncien que treballen en un musical

Els Amics de les Arts feia uns quants dies que estaven poc actius a les xarxes, fins que aquest divendres han trencat el silenci per anunciar que estan començant a treballar en un musical al costat de la productora Minoria Absoluta (Està Passant, Polònia) i de l’escriptor Marc Artigau. Segons comenta el grup, fa dos…

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós convoca la societat palamosina per proposar les noves línies d’actuació del Pla Estratègic de Participació Ciutadana del municipi. Maria Puig, segona tinent d’alcalde i responsable d’atenció ciutadana i participació, destaca al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta que és el primer cop que es convoca la ciutadania a un acte monogràfic de participació ciutadana. Segons Puig, l’objectiu és “estirar una mica enllà” els objectius del pla creat el 2012.

“En participació, el millor és participar”, sentencia Maria Puig. Per aquest motiu anima a tothom a unir-s’hi aquest dissabte 30 d’abril al matí al gimnàs de l’escola La Vila. D’aquesta jornada, hauran de sortir accions en tres línies principals: la comunicació i la informació, el foment del teixit ciutadà i l’impuls de la participació entre els més joves.

Des de 2012 i fins a l’actualitat el Pla Estratègic de Participació Ciutadana de Palamós ha treballat en aspectes com el procés participatiu de la Festa Major, la priorització de les inversions en la millora de la via pública i en l’àmbit d’asfaltatge de carrers i de millores al passeig del Mar, el pla d’usos de la finca municipal de Can Pere Tià, o bé el registre de fundacions i associacions ciutadanes, entre altres.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies