31 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Maria Puig al Supermatí crida a contribuir al pla de participació ciutadana de Palamós

El més llegit

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós convoca la societat palamosina per proposar les noves línies d’actuació del Pla Estratègic de Participació Ciutadana del municipi. Maria Puig, segona tinent d’alcalde i responsable d’atenció ciutadana i participació, destaca al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta que és el primer cop que es convoca la ciutadania a un acte monogràfic de participació ciutadana. Segons Puig, l’objectiu és “estirar una mica enllà” els objectius del pla creat el 2012.

“En participació, el millor és participar”, sentencia Maria Puig. Per aquest motiu anima a tothom a unir-s’hi aquest dissabte 30 d’abril al matí al gimnàs de l’escola La Vila. D’aquesta jornada, hauran de sortir accions en tres línies principals: la comunicació i la informació, el foment del teixit ciutadà i l’impuls de la participació entre els més joves.

Des de 2012 i fins a l’actualitat el Pla Estratègic de Participació Ciutadana de Palamós ha treballat en aspectes com el procés participatiu de la Festa Major, la priorització de les inversions en la millora de la via pública i en l’àmbit d’asfaltatge de carrers i de millores al passeig del Mar, el pla d’usos de la finca municipal de Can Pere Tià, o bé el registre de fundacions i associacions ciutadanes, entre altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

[Vacunació] Un 40% de la població del Baix Empordà ja ha rebut la primera dosi

La millora progressiva dels indicadors de la covid-19 a Catalunya i al Baix Empordà va acompanyada d'una campanya de vacunació que avança ràpidament. A tot Catalunya, un 42,5% de la població ja ha rebut una primera dosi de la vacuna, mentre que un 26% dels catalans ja tenen la pauta completa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -