11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

Marina Villegas: “La cançó vol retre homenatge als meus avis i a Andalusia”

L’artista i cantant begurenca, Marina Villegas, va publicar ahir el seu nou single Arbonaida. Després d’un any des de la publicació del seu últim senzill, Imperio, la cantant begurenca ha visitat el Supermatí per presentar aquesta nova cançó amb aire flamenc.

L’artista explica que aquest tema el va crear després de llegir-se el Romancero gitano. Volia homenatjar tant als seus avis com a Andalusia, però sense que fos “tan evident”. Després de buscar i pensar-hi molt va trobar aquesta paraula, que definia a la perfecció el sentiment cap a Andalusia i als seus avis.

El videoclip de la cançó, a més, aconsegueix homenatjar també a aquestes dues figures tan importants per Marina Villegas. “Jo he crescut a Begur, per això, per mi Andalusia han estat els meus avis”, explica la cantant. Per retre aquest homenatge, Marina Villegas ha fet aparèixer la seva àvia al videoclip.

Tot i la importància d’Andalusia, el Baix Empordà apareix al videoclip de Marina Villegas. “Al final el Baix Empordà és d’on vinc i té sentit que aparegui al videoclip”, reconeix l’artista. Concretament, hi podem veure Begur, però també van anar a gravar algunes escenes a Cadaqués. Marina Villegas afirma que actualment només es fan llançaments per singles.

De moment, Marina Villegas s’està preparant per al seu pròxim concert que es farà a Barcelona durant el mes d’abril. Tot i això, la cantant espera poder anunciar algun concert més de cara a l’estiu.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios