21.8 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

Martí Sabrià: La màxima dedicació passa perquè Mont-ras tingui els elements d’un poble

El candidat a l'alcaldia de Mont-ras per la formació política Mont-ras al Cor, Martí Sabrià, ha explicat algunes propostes com crear nous serveis i donar suport a la reforma de Cap Roig

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Martí Sabrià: La màxima dedicació passa perquè Mont-ras tingui els elements d'un poble
Loading
/

L’alcaldable de la formació política Mont-ras al Cor, Martí Sabrià, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital de l’Empordà aquest dilluns al matí. Un dels principals objectius de la legislatura és convertir Mont-ras en un centre de vida i fer que tingui tots els elements necessaris d’un poble. Sabrià també s’ha mostrat partidari de la reforma dels Jardins Botànics de Cap Roig.

Després de passar 40 anys liderant el sector del turisme a la Costa Brava, Martí Sabrià ha passat a la vida política. A finals d’aquesta legislatura haurà formalitzat el seu traspàs del Grup Costa Brava Centre que dirigia fins ara. Serà aleshores quan passarà a ser alcaldable per Mont-ras al Cor. Tot i això, ja ha fet pública una de les seves propostes de cara a la legislatura que ha de començar al maig. Fer Mont-ras un poble amb tots els serveis.

El problema que té actualment Mont-ras, com ha explicat Sabrià, és que “és un poble que no agrada”. El dia a dia actual passa per convertir el municipi en una zona residencial de Palafrugell, on s’hi fan la majoria d’activitats laborals, escolars i socials. Tot i això, Martí Sabrià vol canviar aquesta tendència. L’objectiu és impulsar un dia a dia que passi al municipi. Per fer-ho, s’hauran de crear treballs perquè la gent jove segueixi vivint a la vila baix empordanesa. Però també llocs on habitar al centre del poble, i aquesta és la idea del candidat.

D’altra banda Sabrià també ha parlat de la relació de Mont-ras amb els Jardins Botànics de Cap Roig. Actualment, aquest espai està en fase d’ampliació i ha generat enrenou entre les entitats ecologistes. Tot i això, des de Mont-ras al Cor anuncien que donen suport a la proposta. El candidat ha destacat que el municipi no tindria un referent de la mediterrània com els jardins actuals. Remarca que tenir activitat durant tot l’any impulsa l’economia del municipi però sempre dins de les línies de la llei.

Dels Jardins de Cap Roig també n’ha destacat el festival. Un acte cultural que aplaudeixen perquè porten estrelles de primer nivell internacional al municipi. Destaca l’esforç en cultura que es fa des de Mont-ras però la falta de recursos econòmics.

També pots escoltar els comentaris que ha fet l’alcaldable a l’emissora de Ràdio Capital de l’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’infortuni d’una ensopegada priva Mechaal de les medalles

L'atleta palamosí, que arribava a la final dels 1500 metres amb tota l'ambició de quedar entre els tres primers, va protagonitzar una remuntada en cursa que malauradament no va obtenir premi
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -