19.5 C
Pals
Diumenge, 17 octubre 2021
- Publicitat -

Martí Sabrià: “El model d’empresa turística familiar del Baix Empordà és un referent al Mediterrani”

La Unió d'Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre celebra el 40è aniversari

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre,  Martí Sabrià, ha destacat el paper de l’empresariat turístic de la del Baix Empordà en la configuració d’un model d’èxit, d’arrel familiar i arrelat al territori. Sabrià ho ha dit en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital, amb motiu del 40è aniversari de l’entitat. 

Els orígens se situen en la necessitat de l’empresariat turístic d’estructurar-se a partir dels anys 70 per fer front als canvis en el sector, tant laborals com professionals un cop la dictadura quedava enrere. A diferències d’altres comarques, l’aposta al Baix Empordà va ser la unitat. Amb el temps, de fet, la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre va anar integrant diversos actors de l’àmbit turístic. Martí Sabrià destaca el paper dels fundadors, com Francesc Sabater, conegut com a “Xiquet” Sabater, o Josep Lloveras, entre altres, pioners d’un model d’empresa familiar i de qualitat que amb el temps ha esdevingut referent.

D’altra banda, Martí Sabrià ha apuntat que malgrat les previsions, el balanç de Setmana Santa ha estat molt satisfactori. El sector preveu un maig excel·lent, perquè acostuma a ser el punt d’inflexió del turisme internacional i, en definitiva, una altra bona temporada.

L’actual Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre  va sorgir de la fusió de les associacions d’hotels, restaurants i bars del Baix Empordà. Amb els anys, va anar creixent aglutinant realitats i marques com la Cuina de l’Empordanet, Hotels de Luxe, Centres Turístics Subaquàtics o Centres d’Immersió i Activitats Marines.

Escolta l’entrevista completa a Martí Sabrià:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Detenen un home per l’incident mortal a Torrent

L'home detingut per l'accident mortal a la C-66 a l'alçada de Torrent duplicava el límit d'alcohol permès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -