Marxa contra la violència masclista a Palafrugell

Serà la primera marxa popular contra la violència masclista al municipi i l'iniciativa forma part d'un treball de batxillerat

Plaça nova de Palafrugell
Plaça nova de Palafrugell | Imatge d'arxiu

Aquest diumenge 9 de setembre, s’organitza la primera marxa popular contra la violència masclista a Palafrugell. Aquesta iniciativa forma part del treball de recerca d’un alumne de segon de batxillerat de l’Institut Frederic Martí i compta amb la col·laboració de l’Espai Dona de l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania.

Les inscripcions estaran obertes a partir de les 8 del matí i la sortida es farà des del pàrquing de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell, a les 9 hores. L’aportació mínima és de 8€ i els diners recaptats es destinaran a alguna acció contra la violència masclista. Les persones que participin a la marxa popular podran votar aquell mateix dia la proposta, que es donarà a conèixer al final de la marxa. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament i comerços i entitats del municipi, entre elles, l’Agrupació Excursionista de Palafrugell, Bikes Met, Jardins Llafranc i Marítimes Met.

Cartell de la marxa contra la violència masclista