16.8 C
Pals
Divendres, 15 octubre 2021
- Publicitat -

Mas Pou

Cada dia, una o vàries descobertes ens té preparades el Baix Empordà, i això no és res nou. Per sort o pel destí, crec més en aquesta segona opció, visc en un entorn que no s’acaba mai, inclús quan hem estat acotats a ell. I gràcies a aquest infinit de possibilitats, el que és un dia qualsevol es converteix en un dia especial, en una postal que pots veure i reveure, gaudir i tornar a gaudir quan vulguis.

Un d’aquests dies especials em va portar fins a Peretallada, Peretallada em va portar a Palau Sator i Palau Sator a una gran casa pairal del segle XVI que encara conserva bona part de la seva estructura original i tot el seu encant. Allà s’ubica el Restaurant Mas Pou, un restaurant que és més que un restaurant. La seva terrassa-jardí, els seus menjadors interiors, el seu pati, són l’escenari perfecte per gaudir del millor producte de proximitat, de la bona cuina i de la seguretat que tot el que arriba a la taula ha estat escollit especialment per tu per la Tis i pel Josep Maria i servit per un equip excepcional de cambrers liderats pel Paco.

Però si amb això no és suficient, l’elaboració pròpia d’un oli, d’un vi i sobretot d’una confitura de meló i síndria ho acaba d’ arrodonir, sobretot quan ho pots testar a casa.

I el fi de festa? També ho han previst: al bar museu, allà mateix, un espai on la història conviu amb trobades d’amics, aperitius, cafès i la millor exposició d’articles, fotografies… escenaris d’una època, que malgrat que sembla llunyana, és ben a prop gràcies al Josep Maria i que té les portes obertes per qui la vulgui veure i viure. Les obrim?

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios