14.2 C
Dimarts, 19 març 2024

Massa Liceo per a un voluntariós Palafrugell

La primera part d'ahir contra tot un Liceo va demostrar que hi ha base per aspirar a estar més amunt.

El Corredor Mató Palafrugell va sortir a la pista del Deportivo Liceo, sabedor que al davant tenia un rival molt potent i que a més jugava amb l’escalf de l’afició corunyesa. Tot i així, els homes de Xevi Garcia Balda van jugar una molt digna primera part davant del segon classificat de l’OK Lliga, i van aconseguir arribar al descans amb un desavantatge mínim (2-1).

A la segona part però, el Liceo va desplegar tot el seu potencial i quatre gols van anar arribant un darrere l’altre, fins a establir el definitiu 6-1. Era previsible perdre aquest partit, i ara el CH Palafrugell seguirà compartint, una jornada més, la cua de la classificació amb l’Alcobendas (que també va perdre, en aquest cas contra el Caldes).

En la propera jornada els palafrugellencs rebran a casa el Voltregà, un altre equip de la zona baixa, amb l’esperança de començar a sumar punts. La part baixa de la classificació està per ara força apretada, i per tant si el CH Palafrugell és capaç d’encadenar bons resultats, té opcions de sortir-ne i situar-se en posicions més còmodes. La primera part d’ahir contra tot un Liceo va demostrar que hi ha base per aspirar a estar més amunt.