13 C
Pals
Divendres, 22 Novembre 2019

Menys temps d’espera i més confidencialitat a l’Hospital de Palamós

Els objectius del sistema automatitzat de confirmació de visites implementat el 2017 està complint els seus objectius

El més llegit

El TSJC prohibeix fer un nou supermercat a la Bisbal d’Empordà

El TSJC tomba el pla parcial SUD-2 de la Bisbal d'Empordà, que afectava uns terrenys de l'entrada del municipi

Tres persones assalten una casa a Calonge, encaputxats i amb pistola

Els propietaris de l'immoble van ser amenaçats a punta de pistola perquè obrissin la caixa forta i així els lladres es van poder emportar joies, diners i telèfons mòbils

Torroella crea una ordenança de civisme i convivència ciutadana

Ha estat aprovada inicialment i algunes de les seves finalitats passen per "unificar criteris" i "millorar el sistema de cobrament de sancions"

Una empresa de Fontanilles crea el primer aiguardent de poma destil·lat i doblement envellit

Ho ha fet juntament amb una empresa de Les Preses (La Garrotxa), i s'han inspirat en el Calvados, un prestigiosa beguda DO de la Normandia

Demanen 20 anys de presó, acusat de maltractar i agredir sexualment una noia de 15 anys a Palafrugell

L'acusat hauria retingut a la seva exparella en un aparcament de Palafrugell després d'una baralla violenta, la defensa en demana l'absolució perquè consideren contradictòria la declaració de la víctima

El sistema automatitzat de confirmació de visites de l’Hospital de Palamós funciona correctament dins dels objectius que s’havien establert. Les últimes dades conclouen que s’han reduït cues a les admissións de consultes externes de l’Hospital de Palamós i del CAP de Palamós, ja que el temps d’espera per entrar a la visita és d’11 minuts de mitjana, destacant que a serveis com oftalmologia o radiologia, no se superen els 7 minuts de mitjana.

Aquestes millores són gràcies a l’utilització d’un sistema automatitzat de confirmació de visites que l’Hospital de Palamós va implantar el 2017, que també contempla la crida per entrada a consulta a l’àrea de consultes externes, com al CAP de Palamós.

Així doncs, una vegada l’usuari confirma la visita, de manera automàtica s’imprimeix un tiquet amb la sala i el torn corresponents, i són les pantalles les que avisen dels diferents torns i les portes on cal adreçar-se. A més, amb el mateix sistema es pot imprimir un justificant de la visita quan ha finalitzat. Amb aquest nou sistema s’han confirmat 268.383 visites, 44.733 de les quals al CAP de Palamós.

D’altra banda, s’ha reduït també el soroll a les sales d’espera considerablement, i l’objectiu de millorar la confidencialitat també s’ha complert perquè amb el sistema de confirmacio de visites no cal dir el nom de l’usuari ni l’especialitat a la que es visita.

Últimes notícies

Efemèrides – 22 novembre

Les efemèrides d'aquest 22 de novembre!

Salsa Picant – 22 novembre 2019

Acabem setmana amb l'espai més picant del Matí Capital!

“El contrari de l’amor no és l’odi. És tenir por.” – Jeanette Winterson

De seguida ens posem amb l'actualitat del Baix Empordà i del món, però val la pena parlar una mica d'una de persones que passen...

Supermatí – 22-11-2019

Ja pots tornar a escoltar el Supermatí d'avui

Aquest cap de setmana us proposem 7 plans per exprémer al màxim el vostre temps!

Des d'una "Caminada" silenciosa fins a un concert en homenatge a Lluís Llach, aquest cap de setmana hi ha activitats per a tots!

Més notícies