16.1 C
Divendres, 19 abril 2024

Merescut triomf de l’Uni en el primer partit d’Eurolliga

La victòria per 53 a 58 es va cimentar especialment amb una gran defensa

L’equip entrenat per Bernat Canut es va imposar a la pista del Landes francès, amb un partit molt seriós.

La victòria per 53 a 58 es va cimentar especialment amb una gran defensa i l’aportació anotadora de Gardner, Murphy o Drammeh.

És cert que va costar, i que el final va ser apretat, però les gironines van aguantar la pressió del pavelló François Mitterrand. Les franceses van pressionar de valent, però la clau va ser mantenir la possessió amb serenitat en els últims minuts.

Aquesta victòria referma el bon moment de l’Uni, i li permet començar la fase de grups de l’Eurolliga de manera excel·lent.

I sense gaire temps de descansar i recuperar, aquest cap de setmana l’Spar Girona jugarà un partit a la Lliga que es preveu dur .

El Gernika, que és tercer, visita Fontajau. Les del País Basc es troben en el grup capdavanter com l’Uni i suposaran un complicat test.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...