28.7 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Més de 400 entrevistes de feina fetes durant la 6a Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell

La Jornada ha ofert més de 210 vacants laborals

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al llarg de tres dies, s’han celebrat a Palafrugell les 6es Jornades d’Oportunitats Laborals, organitzades per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP). En la sessió de dimecres, dedicada a la realització d’entrevistes entre empreses i persones en cerca de feina, es van fer 455 entrevistes de feina. En total, hi ha participat 113 persones en recerca de feina i un total de 49 empreses amb 111 ofertes laborals, que suposen 210 vacants.

Enguany, les ofertes disponibles han estat de diferents àmbits com l’hostaleria, comerç, construcció, oficina o mecànica entre d’altres, amb posicions com cuiner, arquitecte, operari, socorrista, cambrer, vigilant de zona blava, etc.

A banda de la sessió dedicada a entrevistes, els dos dies anteriors en van realitzar diferents xerrades i debats destinats a empreses i persones treballadores, així com a persones en recerca de feina i/o emprenedores. En aquestes conferències es van tractar temes com les cryptomonedes i el blokchain, l’exportació i l’emprenedoria, entre d’altres.

Aquestes dues jornades de conferències han estat la novetat d’aquest any. La bona valoració que n’han fet les persones assistents, en referència a les temàtiques, la qualitat dels ponents i les experiències compartides, assegura la continuïtat d’aquest format per a les següents edicions.

Degut a l’ampliació de la Jornada amb les xerrades i debats, les trobades s’han realitzat a diferents espais del municipi: Museu del Suro de Catalunya, Teatre Municipal i Centre Fraternal. Amb la descentralització dels espais es vol donar a conèixer el patrimoni cultural del municipi, agraint d’entrada a les entitats que ens els cedeixen per celebrar-hi cada una de les jornades.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Supermatí – 27 maig 2022

Escolta l'informatiu d'aquest divendres
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -