20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Més de 6 milions d’euros es destinaran a la reforma del passeig de Palamós

L'estimació ha estat realitzada pels Serveis Tècnics municipals i es tracta d'un primer pressupost de la proposta de remodelació.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La reforma del passeig del Mar de Palamós té un cost aproximat entre 6 i 7 milions d’euros, segons explica l’alcalde del municipi, Lluís Puig, a Ràdio Palamós. L’estimació ha estat realitzada pels Serveis Tècnics municipals i es tracta del pressupost provisional de la primera proposta de reforma, en què 800 veïns i veïnes van col·laborar al procés participatiu.

El mes passat l’Ajuntament de Palamós va organitzar dues sessions obertes a la ciutadania on s’exposava el dibuix de la remodelació passeig, elaborat pels Serveis Tècnics a partir de les 20 propostes obtingudes dels 7 reptes inicials. Aquest projecte, segons ha confirmat Puig a Ràdio Palamós, s’intentarà que es pugui acollir a la subvenció de fons europeus Next Generation.

D’acord amb els objectius de l’Agenda 2030, a principis del 2022 l’Ajuntament de Palamós va obrir a la ciutadania el procés participatiu sobre la reforma del passeig del Mar. D’aquesta manera es preveu convertir el municipi en una destinació turística més sostenible.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -