1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

Més il·luminació als passos de vianants del passeig de Palamós

És un dels projectes del procés de participació ciutadana i estarà acabat aquesta setmana

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana s’estan realitzant tasques d’il·luminació de cinc passos de vianants del passeig del Mar de Palamós. L’Ajuntament ha encarregat nous fanals per augmentar la seguretat dels vianants en aquest àmbit, que esdevé un dels principals accessos al centre del municipi i que és molt transitat per vehicles. A més, és un dels projectes resultants del procés de participació ciutadana que va decidir el destí d’una part de la inversió del pressupost municipal d’aquest any, que són 10 mil euros.

També s’incorpora en els seus dos laterals, el senyal lluminós intermitent de color taronja que adverteix de la presència d’un pas de vianants als vehicles que s’apropen.

Els passos de vianants són els del passeig del Mar que connecten amb els carrers Aragó, Mallorca, Enric Vincke, i els dos que enllacen amb l’avinguda de l’Onze de Setembre des dels Jardins de l’1 d’octubre, situats al passeig.

Les tasques d’instal·lació d’aquests nous fanals s’estan completant aquesta setmana per part d’operaris d’una empresa especialitzada, que han realitzat les rases per a la canalització del cablejat elèctric necessari, així com la ubicació de les columnes i finalment dels fanals, tots ells dotats de tecnologia LED, mitjançant la qual s’augmenta la quantitat i qualitat de la llum emesa amb un consum molt reduït.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -