22.5 C
Pals
Dissabte, 1 octubre 2022
- Publicitat -

Més temps i facilitats per als usuaris de la zona blava a Torroella i Montgó

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament i l’empresa Opcions Vials, concessionària de la gestió de la zona blava al nucli urbà de Torroella de Montgrí i a cala Montgó, estan implementant canvis per millorar i facilitar el servei municipal d’estacionament regulat amb limitació horària. Aquestes millores beneficiaran als usuaris generalment, però de manera especial als residents amb vehícles que liquiden l’impost de vehícles de tracció mecànica al municipi.

Els residents es podran beneficiar d’un increment del temps d’estacionament gratuït que passarà d’1 a 2 hores diàries dins de l’àmbit de la zona blava de Torroella i cala Montgó, a les quals cal afegir 1 hora més en cas d’utilitzar la zona blava de l’Estartit. Aquest període exempt de pagament es podrà utilitzar un sol cop al dia (1 sol tiquet) i no per fraccions acumulatives fins a completar el període de gratuïtat, com es feia fins ara.

Els residents ja no caldrà que tinguin l’adhesiu identificatiu en els seus vehicles. A partir d’ara, només caldrà que vagin al parquímetre i introduir matrícula en el teclat, de manera que obtindran un tiquet de resident que hauran de posar a la vista del vigilant. Per a la resta d’usuaris, les millores s’orienten a facilitar la forma de pagar el parquímetre. A partir d’ara serà molt més còmode amb la implementació del pagament per mòbil, servei que ja està disponible a través de la plataforma digital d’Easy Park. Aquest fet implica un major estalvi econòmic perquè només s’haurà de pagar pel temps exacte d’estacionament.

Aquestes millores es completaran les properes setmanes amb canvis a tots els parquímetres instal·lats al nucli urbà de Torroella, on s’instal·laran uns teclats per poder introduir les matrícules dels vehicles. D’aquesta manera es podrà obtenir el tiquet gratuït de resident i també fer les anul·lacions de denúncia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quetzal Sportswear es proclama campió de l’Oncotrail 2022

La recaptació total de l'Oncotrail d'enguany, de moment, és de 376.427,57 euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -