La regidoria d’Esports de Castell-Platja d’Aro ha posat en marxa l’aplicació mòbil WeFitter i la pàgina web FemEsport365 per tal de proposar als usuaris que les utilitzin un seguit de reptes “que es mesuren a partir de la conversió de calories que hom consumeix realitzant qualsevol activitat esportiva amb punts que permet l’obtenció de regals directes, promocions o descomptes”. La iniciativa sorgeix amb la voluntat d’incentivar als seus habitants a assolir un estil de vida actiu i saludable i, alhora, de convertir la pràctica de l’esport en un hàbit.

L’àrea d’Esports ha suggerit ja el primer repte: obtenir 365 punts entre el 28 de juliol i el 10 de setembre. Per aconseguir-ho, cal cremar 3.650 calories, que suposa una hora a la setmana d’exercici físic dins del període indicat.

En la presentació pública d’aquest projecte, els responsables d’aquest projecte van assenyalar que aquesta iniciativa facilita “la interacció dels ciutadans mitjançant les noves tecnologies, els mitjans de comunicació locals i la participació comunitària”.