11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Mesures a Llafranc per reduir l’impacte de les obres del passeig durant la Setmana Santa

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Tal com es preveia, la Setmana Santa arriba en plena remodelació del passeig de Llafranc. L’Ajuntament de Palafrugell ha previst un seguit de mesures per reduir les molèsties que les obres puguin causar entre els comerciants, turistes i veïns. D’una banda, s’obrirà un pas provisional perquè puguin passar els vianants i els vehicles autoritzats cap a la zona afectada per les obres. L’autorització és bàsicament per als vehicles dels comerços de la zona, com les nàutiques, els centre d’immersió o els distribuïdors per als establiments de restauració. Per als vianants, s’ha condicionat el passeig perquè puguin transitar sense problemes mitjançant un pas que permet accedir des de la vorera als diferents establiments i habitatges. Alhora, es reforçarà la senyalització i la presència de la Policia Local. El regidor d’Urbanisme, Xavier Rangel, ha destacat a Ràdio Capital que aquestes mesures tenen per objectiu minimitzar l’impacte de les obres. A més, Rangel ha apuntat que es treballa sobre el calendari previst per inaugurar el nou passeig de Llafranc a mitjan juny, però a expenses de la meteorologia.

 

Les obres de remodelació del passeig de Llafranc van començar el novembre. Tenen un cost de gairebé 1,4 milions d’euros, finançats íntegrament per l’Ajuntament de Palafrugell. El projecte destaca per conservar al màxim l’essència del nucli costaner, mantenint l’estètica i la tipologia de materials i vegetació actuals. Es milloren els aspectes de mobilitat, s’engrandeix l’espai destinat als vianants i es resolen problemes a la xarxa d’aigües, enllumenat i clavegueram.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -