23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Mig miler de persones ballen al so de Rumb(a)nd Palamós

Durant el juliol passaran la localitat grups com Sabor de Gràcia o Maluks i l'organització ha disposat una zona de ball

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El grup Rumb(a)nd Palamós ha estat l’encarregat d’inaugurar la vuitena edició del festival de rumba de la localitat baix-empordanesa. Prop de mig miler de persones, el màxim establert per evitar contagis, han ballat a l’Arbreda al ritme d’aquest grup confeccionat expressament per a l’ocasió. Es tracta del primer de cinc concerts dels que consta el festival, en el què tots són gratuïts. El proper en actuar a l’escenari palamosí serà l’artista ebrenc Joan Rovira. Després serà el torn de Maluks, i el Tribut al Gato Pérez. El festival abaixarà el teló el divendres 30 de juliol amb l’actuació de Sabor de Gràcia. Tot i que es tracta d’espectacles de franc, cal agafar l’entrada per internet per poder tenir un registre i control dels assistents.
A més, l’organització ha disposat una zona de balla per tal que aquells que vulguin puguin aixecar-se i seguir el concert a peu dret, això sí amb la mascareta posada en tot moment. També hi haurà un espai amb cadires on caldrà respectar la distància de seguretat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -