22.7 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Mobilitat treballarà per posar solució a la cruïlla Pi Verd-Sant Isidre

"Treballarem per posar fi a l'accidentalitat"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pau Lladó, regidor de mobilitat de Palafrugell, ha explicat a Ràdio Capital que treballaran per posar fi als accidents a la cruïlla del Pi Verd i Sant Isidre. Per aquesta raó, el dilluns vinent es reunirà amb els cossos de policia, protecció civil i mobilitat per poder recuperar les instàncies dels veïns.

Tal com afirma Lladó, seguiran el mateix seguiment com han fet en altres punts calents: revisaran les instàncies dels veïns i els citaran per poder buscar una solució per evitar completament els accidents. No seran unes mesures ràpides, ja que cal ser ben analitzades.

Per altra banda, ens ha avançat a grans trets que el nou model podria basar-se en la cruïlla anterior a aquesta, que correspon als carrers de Begur i Sant Isidre.

Lladó ens ha destacat que hi ha carrers a Palafrugell que, per la seva naturalesa urbanística, són molt complicats de solucionar. “Qualsevol petició veïnal ens l’escoltarem”.

Durant aquest mandat han posat solució a altres punts conflictius, com la intersecció del carrer Bailèn amb el carrer Torres Jonama, on hi havia 10 accidents l’any i que ho han resolt evitant-los tots.

Finalment, cal destacar que durant aquest mandat s’han reduit pràcticament un 24% els accidents de mobilitat. El 2019, hi va haver uns 422 accidents i el 2021 es van reduir a 323. “Esperem que el 2022 també amb aquestes accions donin uns resultats pràcticament similars”.

- Publicitat -
- Publicitat -

2 COMENTARIS

  1. ¿Y para cuándo los atascos dominicales en la esquina Garriga-Tarongeta? Lleva al menos cuatro años que todos los fines de semana invariablemente se colapsa esta esquina.

Comments are closed.

- Publicitat -

Sting captiva a Cap Roig amb els seus himnes atemporals

Sting conquista el públic de Cap Roig, que es meravella escoltant en directe temes com 'Roxanne', 'Every breath you take' o 'So Lonely'.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -