28.5 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Moisès Sala: “El gòspel ens pot canviar l’estat d’ànim, fer veure les coses diferents. La música calma i ens ajuda a trobar-nos bé”

El proper 11 d’agost, a Platja d’Aro hi actuarà la The Gospel Viu Choir, una de les formacions de gòspel de referència a Catalunya. Aprofitant l’avinentesa, avui ha passat en directe pel Supermatí d’Estiu Moisès Sala, director i fundador de la formació.

Enguany celebren 20 anys dalt dels escenaris i acumulen les dades: 330 concerts, 90 dels quals han estat actuacions solidàries, prop de 200 mil persones ja els han vist en directe. Sala ens ha explicat que “aquests números fan molta il·lusió, perquè el que va començar sent un projecte incipient l’any 2002 ha anat creixent d’una forma natural. Quan parem ens sentim contents i feliços de la feina feta”.

La formació ha preparat un espectacle de commemoració, el “Non Stop Gòspel 20”, on han agafat les cançons amb les quals “la gent més s’ha emocionat i ha vibrat” per fer una gira nacional que va començar el 24 de maig al Palau de la Música Catalana.

Moisès Sala és un defensor dels poders curatius del gòspel i de la música en general. Ens ha que “El gòspel ens pot canviar l’estat d’ànim, fer veure les coses diferents. La música calma i ens ajuda a trobar-nos bé”.

La The Gospel Viu Choir actuarà a la plaç del Mil·lenari de Platja d’Aro el proper 11 d’agost dins el marc del programa “Nit de gòspel”.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios