14.8 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Montse Garcia i Anna Ribera codirigiran la Fundació Hospital de Palamós-SSIBE

Xavier Pérez deixa el càrrec per assumir la direcció gerència de l’ICS

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Patronat de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ha decidit nomenar Montse Garcia i Anna Ribera, codirectores de la Fundació, en substitució de Xavier Pérez, que durant quatre anys ha estat al capdavant de la institució com a director gerent. A partir del pròxim dimarts 7 de març, Montse Garcia assumirà la gerència i codirecció de la fundació, mantenint les funcions de Directora Econòmica Financera i Patrimonial. En el cas d’Anna Ribera, assumirà la codirecció i seguirà sent també la Directora Assistencial.

Montse Garcia és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona i Censor Jurat de Comptes. També és diplomada en Direcció de Serveis Integrats de Salut per ESADE. A més, és membre de la Comissió Tècnica Economicofinancera del Consorci de Salut i Social de Catalunya i del Consell Assessor derivat de l’aplicació del DL 12/2020. Va incorporar-se als SSIBE l’any 2009 com a adjunta a la Direcció Econòmica Financera i des del 2016 assumeix el càrrec de Directora Econòmica Financera i Patrimonial, formant part del Consell de direcció.

Anna Ribera és metgessa especialista en medicina familiar i comunitària. Disposa del Màster MBA a IESE i el Programa de Alta Dirección en Instituciones Sanitarias (PADIS) de l’IESE (2016). Ha estat adjunta a la direcció assistencial dels centres gestionats del Conscorci de Salut i Social de Catalunya i Directora d’Atenció Primària al Centre Integral de Salut Cotxeres de Barcelona. El 2018 es va incorporar a SSIBE com a directora d’especialitats mèdiques i atenció a la cronicitat i des del 2019 n’és la Directora Assistencial, formant part del Consell de direcció.

El nou director gerent de l’ICS

Xavier Pérez a partir del 7 de març assumirà el càrrec de director gerent de l’ICS després de més de 27 anys vinculat a SSIBE. Va entrar el 1996 com a metge adjunt de l’Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí. Ha estat director de les Àrees Bàsiques de Salut de Torroella de Montgrí (1997-2001) i Palafrugell (2001-2004), director de la unitat mèdica (2004-2006) i director assistencial (2006-2018) de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i des del gener de 2019 n’era el director gerent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -