10.7 C
Pals
Dilluns, 25 gener 2021

Mor Frederic Suñer als 87 anys, exalcalde de Palafrugell i expresident de la Diputació de Girona

Doctor en Farmàcia i analista clínic, va començar a treballar a la farmàcia familiar, on va obrir el primer laboratori d'anàlisis clíniques de Palafrugell

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Torroella de Montgrí multarà l’excés de velocitat al Passeig Vicenç Bou i Passeig Catalunya a partir de l’estiu

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i incrementar la seguretat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Frederic Suñer i Casadevall, referent històric de Palafrugell, alcalde del municpi durant 12 anys i president de la Diputació de Girona, ha mort als 87 anys.

Suñer va néixer a Palafrugell l’any 1932. Doctor en Farmàcia i analista clínic, va començar a treballar a la farmàcia familiar, on va obrir el primer laboratori d’anàlisis clíniques de Palafrugell. Va ser membre de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Barcelona i de nombroses associacions científiques nacionals i internacionals.

Durant la transició espanyola va militar en el PSC (reagrupament) liderat per Josep Pallach, però va acabar fent carrera política a Convergència i Unió amb qui va arribar a l’alcaldia en les eleccions municipals de l’any 1991. Va ser reelegit els dos mandats següents (1995-1999 i 1999-2003) sent el batlle durant un total de 12 anys, tot i que va formar part del consistori, com a regidor fins al 2007. En paral·lel, també va ser diputat provincial, vicepresident i president de la Diputació de Girona entre el 1996 i el 1999.

De 1992 a 1996 també va presidir l’Institut d’Assistència Sanitària i és membre del patronat de la Fundació Josep Pla, la qual va presidir de 1992 a 2006.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’AMPA del Guillem de Montgrí podrà gestionar el menjador

Ara s’obre un període per donar resposta a la proposta rebuda i des de l'AMPA es farà una assamblea que decidirà si accepten fer la gestió del menjador.

Altres notícies