Craig Clark

La biblioteca de Palafrugell mostra una selecció de fotografies de cavallets de mar de Tamariu. Les imatges són de l’especialista en fotografia subaquàtica de Craig Clark, que les ha près des de 2004 a la costa de Tamariu. Es poden veure en el marc del projecte Arteca fins al 28 de setembre.

Arran d’aquesta exposició, la biblioteca ha organitzat una xerrada del biòleg Jordi Sànchez sobre cavallets de mar. L’expert va alertar de la necessitat de protegir l’hàbitat, evitar la pesca i controlar el comerç dels cavallets de mar que habiten el nostre litoral.

Les fotografies estan exposades en el pioner espai Arteca de la biblioteca palafrugellenca. Es tracta d’un servei de préstec gratuït i d’exposició d’obres d’art d’artistes vinculats a Palafrugell. El sistema consisteix en el fet que cada artista implicat exposa a l’Arteca durant unes tres setmanes i, a canvi, dóna una obra al seu fons d’art.

El projecte, que aviat farà 10 anys, va estar impulsat per l’artista Tano Pisano, Blandine Pellet i la col·laboració d’un centenar d’artistes vinculats a la vila, juntament amb la Biblioteca de Palafrugell.