10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

L’Escola de Música de Sant Feliu organitza el cicle de concerts i xerrardes “Música i descobertes”

La iniciativa consisteix en 12 propostes musicals que tindran lloc els divendres a les 18.30 hores a l’auditori del centre i amb una durada aproximada de 50 minuts. Les activitats compten amb la participació de mestres de l’escola i d’altres pedagogs vinculats al centre.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Sota el nom de “Música i descobertes!”, l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols inicia un nou cicle de concerts i xerrades que s’allargaran des del mes de febrer fins al maig d’aquest 2021.

La iniciativa consisteix en 12 propostes musicals que tindran lloc els divendres a les 18.30 hores a l’auditori del centre i amb una durada aproximada de 50 minuts. Les activitats compten amb la participació de mestres de l’escola i d’altres pedagogs vinculats al centre.

4 concerts de professors amb interessants propostes de diferents estils, on s’hi podrà escoltar música clàssica i contemporània, brasilera o improvisada.
4 tallers adreçats als més petits, acostant-los la pràctica i la vivència musical i contribuint al seu desenvolupament artístic i humà.
4 activitats Edu música”, que són xerrades, col·loquis i audicions entorn al fet musical, a la seva pedagogia o a la seva història. S’hi inclouran no només alumnes, sinó també a pares, mares, professors, músics, melòmans i aficionats a la música per així compartir i ampliar la seva visió sobre la pedagogia musical, la pràctica instrumental o l’evolució dels estils.

El director del centre, Luís González, recorda que “arran de la pandèmia, durant l’any 2020 hem anul·lat una sèrie de concerts i cicles que s’havien consolidat a la ciutat i on hi participaven tant alumnes com professors del centre, com ara: Cicle de Concerts de Primavera, GuíxolsFlors, Cicle d’Alumnes al Museu Thyssen, Cicle de Concerts de Nadal; així com molts dels concerts emblemàtics de l’escola com les d’Audicions de Nadal, la cavalcada de Reis, les Audicions de Fi de Curs o els Concerts d’Adults”.

Amb aquest nou cicle creu que “es compensa la manca de música en directe a la ciutat i tenim ganes de compartir amb vosaltres l’expectativa, la il·lusió, els nervis i l’allau d’emocions que significa una actuació en directe”. “Hem prioritzat les formacions de petit format i s’ha previst que en cas que els concerts no es puguin obrir al públic per les restriccions, s’emetran en directe pel canal de Instagram de l’Escola de Música”, comenta.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies