12.8 C
Pals
Dijous, 2 febrer 2023
- Publicitat -

Nadalant…

El roser de la matinada, més humit i més roser en aquestes dates, amara l’olor a festa que es viu al carrer i que s’enganxa a la sola de les sabates només sortir de casa. El més màgic? Que, després d’una jornada de treball o d’un cap de setmana, aquesta olor dulcifica la llar de cadascú de nosaltres si volem perfumar-nos d’aquesta essència d’edició limitada que es diu Nadal. El més preocupant? Que tenim tantes ganes de ser contagiats pels seus tocs aromàtics de joia, il·lusió, alegria i gaudi, que després del 6 de gener o abans per alguns, el perfum ja s’ha acabat. I el que fa que aquesta edició limitada sigui tan especial, és precisament això: que no s’ha de limitar en unes dates determinades i que la podem gaudir els 365 dies de l’any. Per això hem d’aprendre a nadalar.

I què és nadalar? Gaudir, sentir, viure, riure, somriure, estimar, estimar-nos, seguir endavant, il·lusionar-nos, il·lusionar als altres, compartir, parlar, escoltar, escoltar-nos, viatjar, viatjar-nos, conèixer, conèixer-nos, acontentar, acontentar-nos, agradar, agradar-nos, satisfer, satisfer-nos, cotitzar-nos, alegrar, alegrar-nos, entusiasmar, entusiasmar-nos, amar, amar-nos…I sobretot, valorar i valorar-nos.

I és tan difícil i alhora tan fàcil el valorar el que es té i valorar-nos dins del nostre entorn!!! Potser, per això necessitem d’aquesta edició limitada, i potser, per això, la gastem de seguida per exprimir-la al màxim i amb la major intensitat possible. Després, simplement és després.

Nosaltres, que podem gaudir d’un paradís a cada racó que creuem, a cada onada del mar que sentim, que olorem, que veiem, de cada arbre, de cada sabor, tan a prop, aquí, a tota la província de Girona, valorem-la com es mereix, deixem-nos anar, i compartim el paradís, nadalant!!!

(Sàbel Gámez)

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios