21 C
Pals
Diumenge, 25 juliol 2021
- Publicitat -

Neix “Begur Industrial”, el nou portal web amb tota la informació sobre els polígons industrials del municipi

L’Ajuntament de Begur busca promocionar els polígons industrials amb l’objectiu d’afavorir l’ocupació laboral al llarg de tot l’any i atraure noves iniciatives industrials i comercials.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El polígon industrial de La Riera d’Esclanyà i la zona industrial de Les Arenes compten actualment amb una seixantena d’empreses de diversos sectors logístics instal·lades a la zona des d’on desenvolupen i duen a terme la seva activitat productiva diària. Un eix industrial plenament consolidat que ara l’Ajuntament de Begur vol continuar potenciant per tal d’afavorir l’ocupació laboral al municipi i al territori al llarg de tot l’any i atraure noves iniciatives econòmiques.

Així, seguint aquesta línia de treball, aquest dilluns 5 de juliol s’ha posat en marxa el portal web Begur industrial,  una plataforma digital que ofereix informació detallada de totes les empreses ubicades als polígons industrials de Begur, dades de contacte de les empreses i un localitzador de terrenys i de naus disponibles i informació útil per a totes aquelles empreses interessades a ubicar-se en aquests polígons industrials.

En una primera fase, la Regidoria de Promoció Econòmica va fer arribar a totes les empreses ubicades al polígon industrial de La Riera d’Esclanyà i a la zona industrial de Les Arenes un correu per tal de poder actualitzar les seves dades, que també estan publicades al portal www.visitbegur.cat. I en una segona fase es va crear i desenvolupar el web www.begurindustrial.cat, que ha entrat en funcionament aquest 5 de juliol i que ja es troba disponible perquè el puguin consultar totes les persones, empreses i indústries interessades.

Aquelles empreses, propietaris de naus en lloguer o amb solars industrials que vulguin adherir-se a la plataforma poden enviar un correu electrònic a la bústia habilitada a tal efecte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 20: 2020

Repassem tot el que va donar de si el 2020 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -