2.4 C
Pals
Diumenge, 23 gener 2022
- Publicitat -

Neix l’Empordà Music Festival, celebrant el 25è aniversari de Els Voltors de la Bisbal

Aquest mes de juliol se celebrarà l’Empordà Music Festival, un nou esdeveniment que neix de la mà de l’associació bisbalenca Els Voltors. Serà a la mateixa Bisbal d’Empordà i de moment ja hi ha un grup confirmat, La Fúmiga. Així ho ha confirmat la Mar Sala, membre de la junta de Els Voltors, aquest matí al Supermatí de Ràdio Capital.

Segons la Mar Sala, aquest festival vol celebrar el 25è aniversari de l’associació bisbalenca. En principi s’havia de fer l’any passat, però a causa de la Covid s’acabarà celebrant aquest estiu i es dirà 25+1. Concretament, serà el dissabte 30 de juliol i, a diferència de quan van celebrar el 15è aniversari (un festival de divendres a diumenge), aquest serà en un sol dia i previsiblement de 6 de la tarda a 4 de la matinada. Sala també ens ha avançat que el festival es farà a la zona de l’antic camp de futbol de la Bisbal, un espai força gran.

Mar Sala ha explicat també que ben aviat sortiran més noms que vindran al festival i que alguns són molt coneguts. Afegeix que si l’Empordà Music Festival té èxit, potser es continua fent els propers anys.

Per últim, Sala ens ha explicat que Els Voltors van néixer com una colla d’amics que volien fer una festa entre ells, i amb els anys van acabar fent algunes de les festes més conegudes del poble, com ara la festa de Carnaval, la festa Eròtica o els concerts a les Carpes. Actualment, l’associació està formada per a prop de 130 persones i de totes les edats.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios