8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Neix TuralGi, una central de reserves de cases rurals “autèntiques” de les comarques gironines

De moment, aglutina una trentena de finques però preveuen tancar l'any amb una setantena

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Associació de Cases de Turisme Rural de Girona-Costa Brava-Pirineu ha presentat aquest dimecres TuralGi, una central de reserves de cases rurals a la demarcació. La iniciativa és fruit d’un treballa de més de dos anys i d’una reivindicació de diversos propietaris que integren l’entitat de poder gestionar i augmentar les reserves dels seus allotjaments sense haver de dependre de centrals externes. La plataforma web aglutina, de moment, més d’una trentena de cases rurals “autèntiques” i ubicades a la província però s’espera que la xifra s’enfili fins a la setantena a finals d’any perquè algunes estan en procés de sincronització.
El portal ofereix als usuaris allotjaments segmentats per tipologia: cases de lloguer íntegre o per habitacions i una fitxa amb una descripció acurada de l’allotjament, els serveis i els equipaments que ofereix. A més, s’hi fan propostes d’activitats i compta amb una apartat amb les condicions de reserva particulars.

La plataforma disposa d’un sistema tecnològic pioner que permet sincronitzar amb diferents motors de reserva i els gestors de canals del sector. A la vegada, els propietaris poden gestionar les reserves i la informació del seu allotjament des de qualsevol lloc, gràcies al servei d’una extranet de fàcil accés.

En definitiva, TuralGi ofereix un procés de reserva 100% en línia, sense intermediaris ni despeses de gestió per als clients, a més de baixes comissions per als propietaris. En aquests moments, les reserves es poden fer a través del portal però està previst que properament es llanci una versió en APP, que es podrà descarregar gratuïtament a través de Google Store i Apple Store.

D’altra banda, l’estrena de la central de reserves va acompanyada d’una campanya publicitària per donar visibilitat al projecte. Ho fa sota l’eslògan ‘Reserva cases rurals autèntiques’. I és que una de les particularitats d’aquestes cases és que són allotjaments amb “essència pròpia” i regentats per propietaris amb més de 30 anys d’experiència.

TuralGi compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i del Consorci per a la formació contínua de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -