8.8 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Els nens i nenes aniran en cotxe elèctric al quiròfan de l’Hospital de Palamós

El projecte inclou un circuit, un carnet de valentia i l’acompanyament de les Tirita Clown per als infants que han de ser operats a l’Hospital de Palamós

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir d’aquest dimarts, els nens i nenes que s’hagin d’operar a l’Hospital de Palamós es convertiran en conductors fins a la sala d’operacions. És la nova iniciativa de l’equip mèdic i de l’equip d’animació les Tirita Clown, que faran circular als infants en un vehicle elèctric per un circuit automobilístic entre l’hospital de dia quirúrgic i la sala d’operacions.

El circuit s’ha creat per tal de minimitzar al màxim l’impacte hospitalari dels infants i humanitzar el moment per tal que visquin la seva estada amb la menor angoixa possible. Per això, també s’hi han sumat les pallasses hospitalàries, les Tirita Clown, que acompanyen en tot moment els pacients i també els familiars cap a quiròfan i en acabat li fan entrega d’un carnet de valentia. Per a l’ocasió també s’ha estrenat una nova equipació de policia municipal per guiar els menuts dins el circuit.

Les pallasses Tirita Clown amb el cotxe elèctric que portarà als infants a la sala d'operacions | Imatge del SSIBE
Les pallasses Tirita Clown amb el cotxe elèctric que portarà als infants a la sala d’operacions | Imatge del SSIBE

La implicació dels professionals ha estat clau per a la seva implantació, que assumeixen els comandaments del vehicle en cas que el nen o nena sigui massa petit per fer-ho ell mateix. A nivell assistencial el pre-operatori es realitza de la manera més beneficiosa per a l’infant: a casa amb una pomada anestèsica on se’ls haurà de posar la via; quan arriben a l’hospital amb unes gotes per relaxar-los; i en tot moment acompanyats pels pares: tant en l’entrada a quiròfan fins a la sedació com a la sortida abans que es despertin.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -