12.4 C
Pals
Diumenge, 16 Febrer 2020

Francesc Sánchez Carcasés, nou director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Un dels seus objectius és mantenir l'alt nivell qualitatiu de la cantada que s'ha convertit en l'esdeveniment que dona el tret de sortida a la temporada d'estiu a la Costa Brava

El més llegit

Ruïnes romanes sota el carrer Girona de Sant Feliu de Guíxols

Gràcies a les excavacions realitzades dins del pla d’obres de renovació de les canalitzacions del carrer Girona de Sant...

L’Empordà dels Maragall

La mort de la riallera i enèrgica amiga Diana Garrigosa m’ha retornat records empordanesos. Tardes a Rupià, passejades prop la mar, converses de matinada. L’he plorada amb llàgrimes agraïdes pel seu exemple de vitalitat, intuïció i caràcter.

L’Ajuntament de Torroella reurbanitzarà el carrer on hi ha un important esvoranc

El passat mes de novembre un camió de gran tonatge va passar pel carrer de Fàtima de Torroella de Montgrí i va obrir un gran esvoranc que a dia d’avui causa problemes per deteriorament a la via.

La Rua de la Disbauxa, de Pals, inaugura el carnaval a tota la comarca

Centenars de persones es van aplegar aquest dissabte als carrers de Pals per veure en directe la Rua de la disbauxa, un esdeveniment que amb pocs anys s'ha consolidat com l'obertura del carnaval a tota la comarca. 

Detenen un home per un robatori en un cotxe a Sant Feliu de Guíxols

Els robatoris a l’interior de vehicles es multipliquen a Sant Feliu de Guíxols. El darrer va ser el dia...

L’Ajuntament de Palafrugell ha incorporat a Francesc Sánchez Carcassés com a nou director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Sánchez és una figura cabdal i reconeguda pel seu prestigi dins el món de les havaneres i el cant de taverna. Un dels seus objectius és mantenir l’alt nivell qualitatiu de la cantada.

Els organitzadors volen obrir un nou cicle per donar impuls a un esdeveniment que s’ha convertit en el tret de sortida de la temporada turística a la Costa Brava. Segons el regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell, Joan Vigas, “volem fer una renovació sense perdre els orígens, convertint Calella en el gran referent de les havaneres i creant una “marca” que suposi una indiscutible qualitat artística pel que fa a les cançons i a les participacions dels grups”.

D’altra banda, Sánchez Carcassés ha explicat a Ràdio Capital de l’Empordà que està animat de recuperar la direcció i que el futur de la cantada seguirà per apropar la música indiana i les cançons més tradicionals.

Francesc Sánchez - Carcassés,_nou director artístic de la Cantada d'Havaneres de Calella_de Palafrugell
Francesc Sánchez – Carcassés, nou director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Francesc Sánchez Carcassés ha estat vinculat a Calella en diverses etapes, primerament des dels mitjans dels anys 80, fent transmissions radiofòniques, i més tard, sent un dels presentadors més prolífers damunt l’escenari del Port Bo, quan l’any 2000 les comença a presentar. Recentment, també ha participat en la transmissió de la Cantada d’Havaneres a Ràdio Capital, Sánchez ha col·laborat aportant el seu coneixement de la tradició als nostres oients.

Últimes notícies

David Mont-ros demana no sospitar de determinats col·lectius pel seu lloc d’origen davant l’onada de robatoris a la Bisbal

El regidor en Seguretat Ciutadana de la Bisbal d'Empordà, David Mont-ros, ha parlat en una entrevista al Supermatí de l'onada de furts i violència que està patint la Bisbal i pobles del voltant

Sancionat l’Hotel Hipócrates de Sant Feliu per tancar sense avisar

Inspecció de Treball ha sancionat l'Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols després que al gener tanqués i deixés als treballadors a l'estacada sense poder accedir al subsidi d'atur

Ràdio Bisbal ja sona des de l’antic Ajuntament restaurat

Una inversió del consistori bisbalenc de prop de 20.000 € permet les emissions provisionals des de les noves instal·lacions

La Rua de la Disbauxa, de Pals, inaugura el carnaval a tota la comarca

Centenars de persones es van aplegar aquest dissabte als carrers de Pals per veure en directe la Rua de la disbauxa, un esdeveniment que amb pocs anys s'ha consolidat com l'obertura del carnaval a tota la comarca. 

El Rei de les Dues Cues i Rosa Queen Tra Tra, enceten el carnaval cirstinenc

Els Carnestoltes El Rei de les Dues Cues (Sergi Sierra) i Rosa Queen Tra Tra (Gisela Carranza) van encetar ahir dissabte a la nit el Carnaval de l’Amistat 2020 de Santa Cristina d’Aro.

Més notícies