24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Francesc Sánchez Carcasés, nou director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Un dels seus objectius és mantenir l'alt nivell qualitatiu de la cantada que s'ha convertit en l'esdeveniment que dona el tret de sortida a la temporada d'estiu a la Costa Brava

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Francesc Sánchez Carcasés, nou director artístic de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell
Loading
/

L’Ajuntament de Palafrugell ha incorporat a Francesc Sánchez Carcassés com a nou director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Sánchez és una figura cabdal i reconeguda pel seu prestigi dins el món de les havaneres i el cant de taverna. Un dels seus objectius és mantenir l’alt nivell qualitatiu de la cantada.

Els organitzadors volen obrir un nou cicle per donar impuls a un esdeveniment que s’ha convertit en el tret de sortida de la temporada turística a la Costa Brava. Segons el regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell, Joan Vigas, “volem fer una renovació sense perdre els orígens, convertint Calella en el gran referent de les havaneres i creant una “marca” que suposi una indiscutible qualitat artística pel que fa a les cançons i a les participacions dels grups”.

D’altra banda, Sánchez Carcassés ha explicat a Ràdio Capital de l’Empordà que està animat de recuperar la direcció i que el futur de la cantada seguirà per apropar la música indiana i les cançons més tradicionals.

Francesc Sánchez - Carcassés,_nou director artístic de la Cantada d'Havaneres de Calella_de Palafrugell
Francesc Sánchez – Carcassés, nou director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Francesc Sánchez Carcassés ha estat vinculat a Calella en diverses etapes, primerament des dels mitjans dels anys 80, fent transmissions radiofòniques, i més tard, sent un dels presentadors més prolífers damunt l’escenari del Port Bo, quan l’any 2000 les comença a presentar. Recentment, també ha participat en la transmissió de la Cantada d’Havaneres a Ràdio Capital, Sánchez ha col·laborat aportant el seu coneixement de la tradició als nostres oients.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -