11.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Ariadna Pedrosa, guanyadora del concurs del cartell de Carnaval 2020 de Sant Feliu de Guíxols

L’artista ha presentat una obra realitzada amb tècnica digital i amb l’objectiu d’utilitzar l’animal característic de Sant Feliu que és el mussol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ariadna Pedrosa, graduada en Publicitat i Relacions Públiques, ha guanyat el concurs del cartell de Carnaval 2020 de Sant Feliu de Guíxols. En un acte celebrat al Saló de Sessions de l’Ajuntament, s’ha presentat oficialment la proposta de la guanyadora i s’ha donat l’inici al Carnaval de Sant Feliu. En aquesta presentació hi ha assistit l’alcalde, Carles Motas, i la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero.

L’Ariadna es va presentar al concurs perquè creu que “és una bona manera d’incentivar la gent d’aquí que participi” i s’ha mostrat molt contenta de veure el seu disseny repartit per Sant Feliu amb cartells i xapes: “no m’ho hagués imaginat i fa il.lusió”. L’obra que ha realitzat està feta amb tècnica digital i “amb l’objectiu d’utilitzar l’animal característic de Sant Feliu que és el mussol i l’he volgut vestir amb moltes disfresses diferents, donant un missatge de que cadascú s’ha de disfressar d’allò que desitja, la diversitat de les colles, de la gent que va  a veure com a espectador la rua, tota la gent que va a l’envelat al Guíxols Arena ”, comenta.

La regidora Núria Cucharero recorda que l’Ajuntament ha decidit “mantenir els mateixos actes que hem portat a terme els darrers anys”, consolidant el Guíxols Arena “com l’espai que rep els actes que aglutinen més gent, com el sopar de colles o el Ball del Tongo”.

Actualment ja estan disponibles les bases de participació per formar part de la Rua del Divendres. Les colles interessades poden fer la preinscripció fins el dijous 30 de gener a les 12 hores.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -