19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Fins a 3.000 euros de multa pels pisos turístics que incompleixin la normativa a Begur

El ple municipal ha aprovat la nova normativa i ha aixecat la moratòria establerta el setembre passat sobre noves llicències

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els Habitatges d’Ús Turístic de Begur hauran de pagar fins a 3.000 euros de multa si incompleixen la normativa vigent. Es tracta d’una nova ordenança municipal aprovada en el ple i que regula aquesta activitat. Aquest tràmit suposa l’aixecament de la moratòria de noves llicències que es va aplicar el setembre del 2019 i que afecta a tot el terme municipal.

Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb Eugeni Pibernat, primer tinent d’alcalde de Begur.

Amb aquesta nova ordenança aprovada, el consistori té la previsió de fer un seguiment del seu compliment i presentar denúncies en els casos que ho requereixin. En aquest sentit, Eugeni Pibernat, regidor de Promoció econòmica i Turisme, ha explicat a Ràdio Capital que es podran imposar sancions de 750, 1.500 i fins a un màxim de 3.000 euros en funció de la gravetat de la infracció.

Actualment Begur té un total de 1.450 habitatges donats d’alta, però des del consistori calculen que n’hi ha un miler més d’il·legals.

A banda, s‘ha aixecat la moratòria de les noves llicències per a habitatges d’ús turístic que es va aplicar el setembre del 2019 i que entrarà en vigor quan s’informi de l’aprovació de l’ordenança en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) i en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOP).

Escolta l’entrevista sencera al Supermatí de Ràdio Capital

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Palafrugell, davant del partit més important de la temporada

Aquest diumenge es juga a Girona el tercer i definitiu partit del 'play-out' de l'OK Lliga, entre el Garatge Plana i el Corredor Mató Palafrugell
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -