15.3 C
Pals
Diumenge, 2 octubre 2022
- Publicitat -

Nens de biblioteca

Avui us compartiré dues idees de llibres-recopilació d’articles que fa molts anys que tinc pendent: un està molt vinculat a Palafrugell, vila on visc quan no visc a l’autopista. Es tracta de ‘Homenéts’ un retrat dels néts dels Homenets de Josep Pla. Fa temps des de la Fundació Josep Pla em van ajudar a cercar-los, en Xavier Febrés i altres persones em van oferir ajuda, i ara només em falta el temps per organitzar les entrevistes…però gràcies a la pandèmia he descobert que podria treballar amb entrevistes no presencials i el projecte és més proper.
Una altra idea que m’agradaria aterrar al paper seria la sèrie ‘Nens de Biblioteca’, amb retrats d’aquelles persones per les que la biblioteca pública va significar un pas important durant la seva infantesa. Aquells nens i nenes que potser no van tenir una biblioteca de l’avi ni una gran enciclopèdia a casa, però que gràcies a l’ús de la biblioteca pública van poder millorar, saber més, gaudir més del coneixement.
Així doncs, ja veieu, projectes que esperen i que tant de bo aconsegueixin que la musa m’estiri les orelles i em posi a treballar. Ah, i mentre jo no publico res, feu el favor d’anar a la biblioteca o a la llibreria i demanar: LA BIBLIOTECA DE PARÍS DE LA JANET SKESLIEN CHARLES, editat a Salamandra i que convencerà als amants de les biblioteques. Feliç primavera a tothom!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios