6.1 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

Netejar el Daró, celebrar el Dia de la Igualtat i més jocs als parcs infantils, les propostes del Consell d’Infants a la Bisbal

Els infants de la Bisbal han presentat les seves propostes de cara a millorar el municipi després del Consell d'Infants Municipal que es va acabar la setmana passada

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Consell d’Infants Municipal de la Bisbal d’Empordà ha votat les propostes presentades. Netejar el riu Daró, celebrar el dia de la Igualtat i incorporar més jocs als parcs infantils. Aquestes són les tres propostes que els alumnes de 5è de primària de les escoles de la Bisbal van votar democràticament.

Aquest curs els regidors del Consell d’Infants han treballat colze a colze amb els regidors municipals per conèixer a fons cada àrea consistorial, detectar necessitats i fer propostes adreçades a tota la ciutadania. Aquestes, s’han fet arribar a la regidoria corresponent i les que poden executar el mateix alumnat s’han presentat a la comunitat estudiant que les portaran a terme el curs vinent.

Consell d'Infants de la Bisbal d'Empordà | Imatge de l'Ajuntament
Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà | Imatge de l’Ajuntament

Paral·lelament, l’alumnat de 6è d’aquest curs ha treballat per a elaborar un disseny per al logotip del Consell d’Infants, i ha fet tallers de sensibilització i propostes en el marc del projecte Camins Segurs. El dia 29 de maig es va celebrar el darrer ple, on es va acomiadar als representants dels Consell d’Infants d’enguany. El retrobament serà el curs vinent per tal de cedir i traspassar els seus càrrecs als nous representants de l’any vinent.

El Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà és un òrgan de participació de les nenes i els nens de 6è de primària de la ciutat on poden exercir el seu dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, amb la finalitat de contribuir a millorar la seva ciutat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’IPEP busca empreses per la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals

L'IPEP busca empreses que necessitin personal per la cinquena Jornada d'Oportunitats Laborals que se celebrarà de forma no presencial durant els dies 11 i 12 de maig.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -