13.5 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Netejar el Daró, celebrar el Dia de la Igualtat i més jocs als parcs infantils, les propostes del Consell d’Infants a la Bisbal

Els infants de la Bisbal han presentat les seves propostes de cara a millorar el municipi després del Consell d'Infants Municipal que es va acabar la setmana passada

El més llegit

Detingut un home a Platja d’Aro que va amenaçar de mort a policies a través d’una xarxa social

La Gendarmeria va avisar els Mossos al veure un vídeo on deia que faria servir un fusell d'assalt

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

Un de cada tres ingressos a l’hospital de Palamós és per coronavirus

En les darreres 3 setmanes, s'han realitzat entorn de 100 ingressos setmanals a l'Hospital de Palamós
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El Consell d’Infants Municipal de la Bisbal d’Empordà ha votat les propostes presentades. Netejar el riu Daró, celebrar el dia de la Igualtat i incorporar més jocs als parcs infantils. Aquestes són les tres propostes que els alumnes de 5è de primària de les escoles de la Bisbal van votar democràticament.

Aquest curs els regidors del Consell d’Infants han treballat colze a colze amb els regidors municipals per conèixer a fons cada àrea consistorial, detectar necessitats i fer propostes adreçades a tota la ciutadania. Aquestes, s’han fet arribar a la regidoria corresponent i les que poden executar el mateix alumnat s’han presentat a la comunitat estudiant que les portaran a terme el curs vinent.

Consell d'Infants de la Bisbal d'Empordà | Imatge de l'Ajuntament
Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà | Imatge de l’Ajuntament

Paral·lelament, l’alumnat de 6è d’aquest curs ha treballat per a elaborar un disseny per al logotip del Consell d’Infants, i ha fet tallers de sensibilització i propostes en el marc del projecte Camins Segurs. El dia 29 de maig es va celebrar el darrer ple, on es va acomiadar als representants dels Consell d’Infants d’enguany. El retrobament serà el curs vinent per tal de cedir i traspassar els seus càrrecs als nous representants de l’any vinent.

El Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà és un òrgan de participació de les nenes i els nens de 6è de primària de la ciutat on poden exercir el seu dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, amb la finalitat de contribuir a millorar la seva ciutat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies