13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Netflix busca figurants a Palamós per la sèrie “Hache”, que es rodarà a Castell

La segona temporada d'"Hache" es rodarà al paratge de Castell. El càsting es farà a Palamós

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós serà escenari de rodatge de la segona temporada de la sèrie ‘Hache’, que la productora Weekend Studio fa per a la plataforma en streaming Netflix. Les escenes es gravaran en una finca privada ubicada al paratge de Castell i, per fer-les, es busquen figurants de la zona que vulguin participar-hi.

El proper dissabte 7 de desembre, la productora farà un càsting per a omplir les escenes de la sèrie amb figurants. Es busquen persones d’entre 16 i 70 anys, i es valorarà la formació teatral, amateur o professional, així com saber tocar instruments i ballar.

Les persones que hi vulguin participar haurn d’anar el 7 de desembre de 10h a 18 h al Punt Jove Palamós (carrer Santa Marta, 6) i portar una còpia del DNI, el número d’afiliació de la Seguretat Social i un número de compte bancari. Totes les persones que passin el càsting participaran al rodatge de manera remunerada.

‘Hache’ és una sèrie original ambientada en la Barcelona dels anys seixanta inspirada en fets reals i protagonitzada per Ariadna Ugarte, coneguda per produccions com Julieta, Palmeras en la nieve, La Señora o El tiempo entre costuras, creada i escrita per Verónica Fernández, que ha treballat en projectes com Cuéntame, El Comisario, El Príncipe o Velvet Colección, que es va estrenar de forma global aquest mes de novembre de 2019.

La sèrie explica la història d’Helena Olalla, Hache, catapultada a la prefectura del tràfic d’heroïna en la Barcelona dels seixanta com a hereva al capdavant de la organització criminal que liderava el narcotraficant, Malpica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -