10.1 C
Pals
Diumenge, 5 juliol 2020

No han portat prou carbó

De nou, la magnanimitat de Ses Majestats els Reis d’Orient ha impedit un repartiment equitatiu de carbó. Un cop més, l’eixam d’especuladors que es conxorxen per malmetre encara més el nostre litoral, s’ha quedat sense la seva preceptiva tona de carbó. Inclosos els que corren per Aigua Xelida. T

ampoc han estat aclaparats per aquest combustible, els maltractadors de dones i nenes (em bull la sang en conèixer el cas recent de la nena de 12 anys de les nostres comarques que ha patit abusos sexuals de companys seus que no tenen edat ni per anar en moto). Un any més, certs bancs poden obrir les portes sense que els caigui al damunt una muntanya de carbó i les cares dels nous polítics d’ideologies feixistes no presenten traces negres sospitoses.

Baltasar haurà passat de llarg de les cases dels que encara tanquen el pas dels camins de ronda del nostre petit país i també de la dels capitans d’embarcació que es salten a la torera les distàncies de seguretat a les nostres cales.
La monarquia màgica, un cop més, haurà causat injustícies que només compensarà amb les rialles de milers de criatures que els hauran adorat de nou.
I només per aquesta màgia, els adults perdonarem tota la injustícia del món.

 

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios