23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Escullen Daniel Encinas com a nou president del Consorci de les Gavarres

Pau Presas, alcalde de Cassà de la Selva, i Nines Rivasha, consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Empordà, seran els vicepresidents del Consorci

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Daniel Encinas, ha estat escollit per unanimitat com a nou president del Consorci de les Gavarres en substitució de l’alcalde de Cassà de la Selva i vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas. Així, Pau Presas i Nines Rivasha, consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Empordà, seran els vicepresidents del Consorci.

Daniel Encinas ha volgut destacar la feina de tots els treballadors del Consorci de les Gavarres i dels membres que en formen part. En aquest sentit s’ha proposat seguir amb els projectes iniciats i intensificar les trobades i les relacions amb els ajuntaments, amb el propòsit d’unificar encara més tots els ens involucrats en la gestió de les Gavarres.

El president sortint, Pau Presas, s’ha acomiadat de la presidència del Consorci agraint a tots els treballadors i col·laboradors de l’entitat la tasca feta, i ha reivindicat la feina duta a terme des del Consorci els últims quatre anys, que ha permès consolidar l’estructura i els recursos econòmics de l’organisme, i que disposa de diversos nous projectes engegats per seguir treballant en la preservació del patrimoni natural i cultural de les Gavarres. Presas seguirà formant part del Consorci com a representant de la Diputació de Girona, després de ser escollit alcalde de Cassà en les darreres eleccions municipals.

La renovació dels membres del Consell Plenari es fa, tal com estableixen els estatuts de l’ens, d’acord amb la periodicitat que determinen les institucions, coincidint amb les renovacions que es produeixen al si de les institucions que representen, d’acord amb els resultats de les eleccions municipals del passat mes de maig.

El Consorci de les Gavarres està format pels vint ajuntaments amb terme municipal dins de l’Espai Natural Protegit del Massís de les Gavarres, els consells comarcals del Baix Empordà i del Gironès, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consorci Forestal de Catalunya i l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres. Des del 2018 el Consorci de les Gavarres està adscrit a la Diputació de Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -