10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

L’Ajuntament no ha gastat més d’un 11% dels diners disponibles

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada als ajuts per pagar les hipoteques o els lloguers. D’aquesta quantitat, l’Ajuntament només n’ha gastat un 11%, és a dir 23.250 euros d’un total de 210.000 euros i les ajudes només han arribat a 31 famílies.

En un principi, estava previst que arribés a 280 llars del municipi amb una quantitat de 750 euros cadascuna, però, de fet, només 70 famílies en van fer la sol·licitud. D’aquestes, després d’haver-ne revistat les condicions, només se’n va concedir a 31.

Els quatre grups de l’oposició municipal de Palamós van demanar dijous una nova avaluació del sistema de convocatòria i atorgament de les ajudes previstes en el pla de xoc. Desitgen valorar les dificultats que han impedit que més famílies puguin sol·licitar aquesta ajuda. En el Ple municipal de dimarts passat, Raquel Gallego, regidora del PSC, va demanar una nova convocatòria del pla destinat a l’habitatge. Així ho va recollir Ràdio Palamós.

La regidora del grup d’ERC i responsable de l’Àrea d’Habitatge, Maria Puig, va admetre que cal fer l’avaluació del sistema i va lamentar que les ajudes no hagin arribat a més gent.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies