15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

L’Ajuntament no ha gastat més d’un 11% dels diners disponibles

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada als ajuts per pagar les hipoteques o els lloguers. D’aquesta quantitat, l’Ajuntament només n’ha gastat un 11%, és a dir 23.250 euros d’un total de 210.000 euros i les ajudes només han arribat a 31 famílies.

En un principi, estava previst que arribés a 280 llars del municipi amb una quantitat de 750 euros cadascuna, però, de fet, només 70 famílies en van fer la sol·licitud. D’aquestes, després d’haver-ne revistat les condicions, només se’n va concedir a 31.

Els quatre grups de l’oposició municipal de Palamós van demanar dijous una nova avaluació del sistema de convocatòria i atorgament de les ajudes previstes en el pla de xoc. Desitgen valorar les dificultats que han impedit que més famílies puguin sol·licitar aquesta ajuda. En el Ple municipal de dimarts passat, Raquel Gallego, regidora del PSC, va demanar una nova convocatòria del pla destinat a l’habitatge. Així ho va recollir Ràdio Palamós.

La regidora del grup d’ERC i responsable de l’Àrea d’Habitatge, Maria Puig, va admetre que cal fer l’avaluació del sistema i va lamentar que les ajudes no hagin arribat a més gent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -