14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Nominacions als Premis ARC 2020

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Davant la situació de crisi del sector creada per la pandèmia de la Covid-19, els Premis ARC, amb més vigència que mai, donaran visibilitat aquesta tardor al sector reivindicant l’esforç de creadors, artistes, grups de música, empreses i professionals de tot el sector musical per omplir de continguts els mesos de confinament, i reivindicant la reconversió dels formats que ha obligat la represa de l’activitat en la desescalada.

Entre els nominats trobem els Stay Homas, Aiala o Maria Jaume, o festivals com el Cruïlla, el Porta Ferrada i Les nits de l’Acústica.

La Gala de lliurament dels Premis ARC se celebrarà aquest novembre, en un any complicat i difícil, amb restriccions i anul·lacions de concerts, ple de novetats tant pel que fa a innovació en les propostes, tècniques com musicals, donant motiu a reivindicar i fer visible cadascun dels artistes, empreses i entitats que han treballat per tirar endavant en una situació d’incertesa i desolació en un context crític i de crisi social i econòmica.

És per aquest motiu que els Premis ARC 2020 volen reconèixer a tot el sector de la música com a col·lectiu d’artistes i empreses que han treballat intensament per a reactivar el sector i denunciar la situació precària en que es troba. Amb aquesta intenció, els Premis ARC es transformen en Reconeixements a propostes artístiques i activitats de diferents entitats, festivals, festes majors, teatres i auditoris, premsa i mitjans de comunicació explicant a més, com aquests projectes i tants d’altres, s’han vist afectats per la crisi i agreujats per la poca col·laboració institucional.

Finalment, els Premis ARC també pretenen reconèixer les propostes artístiques més innovadores realitzades dins dels mesos d’estat d’alarma Covid-19, així com la tasca de professionals com mànagers, promotors i agents de zona.

La gala tindrà lloc dilluns 30 de novembre a les 19h a la Sala Barts de Barcelona, seguint totes les mesures de seguretat decretades.

L’entrada Nominacions als Premis ARC 2020 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós començarà a excutar la segona fase de la reforma urbana del barri de la Platja

Aquest projecte conjunt de reforma urbana de diversos carrers del barri de la Platja té un pressupost global d’uns 1.678.000 €, i compta amb una aportació de 250.000 € atorgada pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya PUOSC 2020-2024.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -