24.5 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Norbert Botella es pronuncia després de la seva destitució

El regidor lamenta les actituds de l'equip d'alcaldia i tots els projectes que deixa a mig fer

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Norbert Botella, regidor de l’ajuntament de Calonge i Sant Antoni, lamenta en un comunicat les actituds de l’equip d’alcaldia i totes les activitats i projectes que ha deixat a mig fer com a regidor de Cultura, Ensenyament, Medi Ambient i Mercats. Tot i això, en el comunicat valora de manera positiva el seu pas per l’ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

En el comunicat, Botella afirma que va ser ell qui va comunicar a l’alcalde, Jordi Soler, la seva decisió d’abandonar el govern. En relació amb l’afirmació feta per Soler en un comunicat, Botella explica que “quan l’alcalde diu que no sé treballar en equip vol dir que no li ric totes les gràcies, i que li discuteixo decisions i, que, en definitiva, he expressat el meu repudi davant d’actituds arbitràries, involucionistes o contràries a tota lògica dins les àrees que em pertocaven”.

A més, el regidor explica que un dels motius de discòrdia amb el govern del consistori ha estat la frenada de diversos projectes per impulsar  ‘Calonge. Poble de llibres’. Tal com exposa en el comunicat, “des del meu punt de vista, la ignorància, el personalisme i la mala fe de l’alcalde s’ha manifestat i s’ha encarnat, per exemple, en la seva negativa a crear el museu Tintin permanent en el carrer de Poble de Llibres”. En el comunicat Botella explica que també s’han tirat enrere projectes com l’agermanament amb el poble de llibres de Montoliu o l’exposició permanent per visibilitzar els productors de Calonge i Sant Antoni.

Botella també lamenta que amb la seva sortida del govern perillin altres projectes enfocats a dinamitzar Calonge. Alguna d’aquestes iniciatives és la trobada de viquipedistes a Calonge, la jornada de joves lectors i influencers literaris, el congrés de llibreters o la trobada dels seguidors del líder espiritual tibetà, Tulku Lama Lobsang.

En el comunicat, Norbert Botella explica que “la tècnica de dominació del Consitori del Sr. Soler i del lloctinent Sr. Prades és tan simple com violenta: no admeten dissensions, perquè això els afebleix. Demanen acatament a tots els membres polítics del govern, fins i tot en mesures absurdes”.

La destitució de Norbert Botella

Va ser divendres 8 de juliol quan l’ajuntament va anunciar des de xarxes socials que Botella abandonava l’equip de govern per la “inadaptació al treball en equip”. A més, en la publicació a Twitter afegien que ha estat una “decisió personal molt pensada perquè malgrat haver fet coses bones, el regidor no ha tingut cap adaptació a la resta de membres de l’equip de govern”.

Aquesta destitució arriba uns mesos abans que Botella accedís a l’alcaldia arran d’un acord firmat per Soler i el mateix regidor. L’acord que van firmar assegura que l’actual batlle presentaria la seva “dimissió” i proposaria a Botella pel “relleu”. Aquest és l’acord al qual van arribar els dos líders calongins quan van presentar una moció de censura en contra del batlle Miquel Bell-lloch, d’Esquerra Republicana de Catalunya.

En el comunicat, Norbert Botella lamenta que “aquest govern format per PSC i Junts mai no va pensar seriosament cedir l’alcaldia. Per tant, la coalició va néixer morta perquè no se sustentava, sinó per la mentida i l’ocultació”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dani Martín encomana energia a Cap Roig

Una altra nit càlida a Cap Roig: ratllant els 28ºC! I en Dani Martín s’ha cuidat d’escalfar-la més amb els ritmes i les lletres de les seves cançons potents.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -