12.3 C
Pals
Dissabte, 3 desembre 2022
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro crearà un equip de 35 informadors

Des de l’1 de juliol i fins al 13 de setembre, vetllen per garantir l’adaptació del conjunt de la població i del turisme a la nova normalitat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una de les principals novetats previstes en el Pla per al reinici econòmic i social davant els efectes de la pandèmia de Covid-19 de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró en l’àmbit de la seguretat i la mobilitat ha estat la creació d’un equip de 35 informadores i informadors municipals, escollits entre els més de 200 aspirants que es van presentar a les proves de selecció, i que des de l’1 de juliol i fins al 13 de setembre, vetllen per garantir l’adaptació del conjunt de la població i del turisme a la nova normalitat.

Organitzats en parelles realitzen dos torns horaris centrats en platges i cales (10-17 h) i espais urbans dels tres nuclis (17-24 h). Justament en el primer àmbit donen efectivitat i sentit a la divisió per sectors de les tres platges principals de la façana marítima -Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca- per garantir-ne l’aforament adequat i el manteniment de les distàncies de seguretat. Els espais s’han dividit amb un codi de colors i els cartells indiquen en cada espais el nombre d’usuaris possible.

Orgànicament depenen de la Policia Local, que aquest estiu estrena dos quads per fer més àgil, directa i efectiva la seva actuació al conjunt de la façana marítima. També continua el treball de 24 socorristes a les platges i de l’equip de 8 mediadors nocturns. A les platges es mantenen els serveis bàsics per als usuaris: dutxes, rentapeus i lavabos però ara d’ús individual; passeres i línies de vida per garantir-ne l’accessibilitat o la neteja i el manteniment de la sorra, cales, camins de ronda i l’aigua de bany.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Globalsessions – 3 desembre 2022

Tracklist 1. PBH & JACK - Feelin Me (Radio Edit) 2. Whateverneil - I Just Saw The Sign (Bimbo Jones Mix) 3....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -