20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Nou programa de formació de joves a Palafrugell

S'impartiran cursos amb pràctiques d'atenció al client, d'ajudant de cuina i de cambrer/a i d'auxiliar de magatzem

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

L’institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ha presentat el programa “Som Singulars“, un projecte que promou la formació dels joves d’entre 16 i 29 anys amb cursos d’atenció al client, ajudant de cuina, ajudant de cambrer/a i auxiliar de magatzem.

Així doncs, un total de 80 joves amb o sense el graduat en ESO participaran en aquest programa de 12 mesos i passaran per diverses fases: un itinerari individual per a cada participant, formació concreta en un àmbit professional i formació pràctica. Així doncs, totes les formacions es complementaran amb 50 hores de pràctiques reals en empreses del sector a més de les 150 hores de durada del curs.

El programa “Som singulars” és subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu. Està impulsat i coordinat pel Consell comarcal del Baix Empordà, en el que, a part de l’IPEP, hi participen altres administracions locals de la comarca. Amb aquesta participació, des de Palafrugell es dóna continuïtat al projecte Joves per l’Ocupació, en el que ja s’ha col·laborat els darrers anys i que des de l’IPEP s’ha valorat “amb molts bons resultats”.

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies