14.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Nous canvis al Futbol Club Palafrugell

El passat dijous 19 d’agost va tenir lloc l’Acte de Presentació de la nova Junta Directiva del Futbol Club Palafrugell al Teatre i el seu projecte.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El passat dijous 19 d’agost va tenir lloc l’Acte de Presentació de la nova Junta Directiva del Futbol Club Palafrugell al Teatre i el seu projecte. Entre la cinquantena de persones que hi van assistir, hi havia l’alcalde Josep Piferrer i el regidor d’Esports, Isidre tenas.

La presentació va ser conduïda pel nou president, Eduard Puig, que va explicar quines son les idees de futur en temes com el primer equip, el futbol base, els socis, els pressupostos o els patrocinadors.

Altres directius també van prendre la paraula per explicar temes relatius a les seves parcel·les concretes. Una nova Junta Directiva, jove i renovada, amb passat, present i futur  i il·lusió per afrontar les pròximes temporades.

Al torn de precs i preguntes, es van tractar temes tant futbolístics, fins a econòmics o socials que van generar debat entre els propis assistents i la junta.

Abans del tancament de l’acte, el president va voler fer una crida als socis, familiars de jugadors i jugadores, als patrocinadors, etc. per demanar-los ajuda per fer front al delicat moment econòmic que passa el club. Malgrat tot, seguirà treballant en la formació per tornar a enganxar als palafrugellencs i palafrugellenques i anar amb el cap ben al per tota la província de Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ecologistes critiquen el nou carril bici entre Calella i Palafrugell

SOS Costa Brava critica que no s'han buscat alternatives al carril bici de l'autovia de Palafrugell a Calella
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -