8.4 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Nous continguts i maquetació per la publicació “Palamós Esportiu”

La revista ja es pot adquirir gratuïtament a les dependències municipals, gimnasos de Palamós i a les entitats esportives locals.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La publicació Palamós Esportiu, la revista de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, ha tret una tirada de 2.000 exemplars amb nous continguts i nova maquetació. La revista ja es pot adquirir gratuïtament a les dependències municipals, gimnasos de Palamós i a les entitats esportives locals. La revista Palamós Esportiu s’edita un cop l’any des de fa vint anys, coincidint amb el setembre, i els seus continguts abasten la temporada esportiva que va de setembre a agost. A més, també es pot trobar en format electrònic aquí.

La revista es complementarà amb el calendari complet d’activitats d’esport, la relació d’entitats i instal·lacions esportives del municipi. A banda, fa un ampli repàs de les activitats esportives més destacades que han tingut lloc durant l’any com les proves internacionals: Christmas Race de vela, la cursa ciclista de gran fons promoguda per David de la Cruz; el torneig internacional de futbol MIC, el Trail Costa Brava, el Beach Water Polo o el Rally Històrics Costa Brava. Però també totes aquelles locals que són referència: el Cros Escolar, la Festa del Pedal o la Vela escolar.

El cost de la nova publicació se sufragarà mitjançant els espais publicitaris que s’hi inclouen i amb una aportació municipal de 800 euros. De cara al proper número de la revista volen que el cost global de l’edició ja sigui finançat totalment per la publicitat dels patrocinadors que hi participin.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pot fer canviar el món

Des que va abandonar el Teatre Nacional de Catalunya, el passat mes de gener, l’espectacle Encara hi ha algú...

Altres notícies