3.9 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

Nous continguts i maquetació per la publicació “Palamós Esportiu”

La revista ja es pot adquirir gratuïtament a les dependències municipals, gimnasos de Palamós i a les entitats esportives locals.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La publicació Palamós Esportiu, la revista de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, ha tret una tirada de 2.000 exemplars amb nous continguts i nova maquetació. La revista ja es pot adquirir gratuïtament a les dependències municipals, gimnasos de Palamós i a les entitats esportives locals. La revista Palamós Esportiu s’edita un cop l’any des de fa vint anys, coincidint amb el setembre, i els seus continguts abasten la temporada esportiva que va de setembre a agost. A més, també es pot trobar en format electrònic aquí.

La revista es complementarà amb el calendari complet d’activitats d’esport, la relació d’entitats i instal·lacions esportives del municipi. A banda, fa un ampli repàs de les activitats esportives més destacades que han tingut lloc durant l’any com les proves internacionals: Christmas Race de vela, la cursa ciclista de gran fons promoguda per David de la Cruz; el torneig internacional de futbol MIC, el Trail Costa Brava, el Beach Water Polo o el Rally Històrics Costa Brava. Però també totes aquelles locals que són referència: el Cros Escolar, la Festa del Pedal o la Vela escolar.

El cost de la nova publicació se sufragarà mitjançant els espais publicitaris que s’hi inclouen i amb una aportació municipal de 800 euros. De cara al proper número de la revista volen que el cost global de l’edició ja sigui finançat totalment per la publicitat dels patrocinadors que hi participin.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 28 gener 2023

1. Becky Hill - Heaven (Radio) 2. VASSY Bingo Players Disco Fries - Pieces (Giiants Remix) 3. Kolidescopes - White Lies...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -