22.3 C
Pals
Dimarts, 19 octubre 2021
- Publicitat -

Comencen les obres de la nova estació d’autobusos de la Bisbal d’Empordà

La nova estació d'autobusos de la Bisbal d'Empordà estarà a prop de la carretera que va cap a Cruïlles i evitarà que passin per les Voltes

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest dilluns comencen els treballs previs per començar l’obra de la nova estació d’autobusos de la Bisbal d’Empordà, que costaran un milió d’euros a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La nova estació d’autobusos estarà a la carretera GI-664, a l’altura del carrer del Doctor Robert, a prop del CAP Doctora Casaponsa de la Bisbal d’Empordà. Es preveu que les obres durin uns sis mesos.

“L’objectiu de l’actuació és dotar a la Bisbal d’Empordà d’unes instal·lacions adients per a la parada i estacionament del transport públic col·lectiu per carretera, així com facilitar espais i serveis que garanteixin la comoditat i el confort dels viatgers en les esperes”, asseguren des de l’Ajuntament.

La nova instal·lació es construirà a l’inici de la carretera de Cruïlles. L’estació ocuparà uns 3.000 metres quadrats. Hi haurà una gran marquesina, quatre andanes i un edifici amb servei. Fora, hi haurà un aparcament de cotxes.

El punt s’ha escollit perquè està ben connectat amb la GI-644 cap a Cruïlles, i amb la c-66 amb la resta de la comarca. Aquest punt es troba a les rondes dels municipis, i farà que els autobusos no hagin de passar pel centre de la Bisbal, generant unes grans aglomeracions a l’avinguda de les Voltes.

Actualment, els serveis d’autobús que tenen parada a la Bisbal d’Empordà són: Girona-Palafrugell-Palamós, la Bisbal – Figueres; Begur –  la Bisbal – Girona  i la Bisbal- Monells –Girona. Aquestes línies generen en total més de 40 busos i unes 400 persones usuàries diàriament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig, alcalde de Palamós, deixa en l’aire si es presentarà o no a les properes eleccions municipals

Des de l'executiu local d'ERC de Palamós s'està treballant en la possibilitat de buscar-li un relleu de cares als propers comicis municipals. No obstant, Puig explica que està disposat a continuar si és necessari.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -