23 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Nova maquinària per a la neteja de via pública de la Bisbal

La màquina de dos raspalls està equipada amb un tub d'aspiració per a neteja de reixes, embornals, recollida de fulles i d'altres residus

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha incorporat recentment maquinària per millorar el servei de neteja viària. Les noves màquines escombradores, d’un model molt fiable i validat a altres poblacions, disposen dels components tècnics més avançats del mercat i d’un motor de tipus Euro 6c d’alta eficiència que redueix el consum de combustible i emissions.

En concret, s’ha adquirit una màquina amb sistema de tres raspalls i una altra amb dos raspalls. Ambdues màquines disposen de mànega d’aigua a pressió. Addicionalment, la màquina de dos raspalls està equipada amb un tub d’aspiració per a neteja de reixes, embornals, recollida de fulles i d’altres residus.

A principis d’abril l’empresa adjudicatària va fer l’entrega de les màquines i formació als qui les hauran de conduir, per a la posada en servei de les escombradores. L’adquisició de les màquines ha suposat una despesa total de 219.503,69 euros a càrrec dels fons propis del pressupost municipal.

Amb aquesta adquisició se substitueixen les anteriors màquines, per tal de millorar el servei de neteja viària i la sostenibilitat de les actuacions municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -