25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Eva Safont: “Tenim unes ganes boges de tornar a la normalitat de la festa major i que la gent hi participi”

Demà, dimecres 3 d’agost, es donarà el tret de sortida de la Festa Major de Pals, que torna a la seva normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia.

Per descobrir totes les activitats que s’hi realitzaran, hem tingut avui a la regidora de festes de l’Ajuntament de Pals, Eva Safont, als micròfons del Supermatí d’Estiu. Safont ens ha comentat que “tenim unes ganes boges de tornar a la normalitat de la festa major i que la gent hi participi”.

Emma Stratton, la pianista palsenca organitzadora del Festival Clàssic de Pals, serà l’encarregada de fer el pregó, que tindrà lloc el divendres 5 d’agost, a les 20 hores, a la Plaça Major del poble. Segons ha dit la regidora “personalment ja fa un parell d’anys que ja tenia ganes que fes el pregó ella, pel seu currículum brillantíssim. Ha donat la casualitat que ha recuperat el Festival com a directora, i ens ha anat com a anell al dit”.

Un dels fets que l’ajuntament ha volgut tenir en compte és que la festa disposés d’activitats per a totes les edats. Una de les més curioses és l’Escape Town “El vilatà de l’any”. Es tracta d’un joc pels carrers de tot el poble amb diferents proves. Qui es proclami campió serà anomenat Vilatà de l’any.

La Festa Major de Pals conclourà el diumenge 7 d’agost amb l’actuació de l’Orquestra Nueva Etapa. No obstant, el poble viurà també la Festa de la Platja de Pals el proper dimecres, 10 d’agost. Una festa que segons la regidora Eva Safont “hem hagut de cancel·lar per complet aquests dos anys i ens fa molta il·lusió recuperar-la”.

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios