6.4 C
Pals
Dissabte, 24 febrer 2024
- Publicitat -

Nova topada entre govern i oposició amb la política econòmica de fons

Enfrontament verbal al ple entre l’alcalde i el regidor Dilmé a propòsit de l’informe de intervenció que Marquès afirma que desconeixia

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Nova topada entre govern i oposició amb la política econòmica de fons
Loading
/

L’ordre del dia del ple municipal del passat dilluns va tenir un contingut clarament econòmic i alguna de les preguntes de l’oposició van anar també pel mateix camí. Es van aprovar un expedient de modificació de crèdit i l’execució del pressupost del segon trimestre de 2019, l’equip de govern va informar de la morositat del segon trimestre d’exercici corrent, i també va donar compte de les línies fonamentals del pressupost del 2020, amb unes previsions que fixen el capítol d’ingressos i despeses en 13. 484.000 Euros. Un cop més l’oposició va mostrar en las seves intervencions la disconformitat amb les línies generals de la política econòmica del tripartit que governa la Bisbal (ERC, CUP i Comuns).

La qüestió econòmica a precs i preguntes

Precisament en referència a aquest tema i en l’apartat de precs i preguntes, es va produir un agre enfrontament entre Enric Marquès i el regidor Xavier Dilmé quan aquest li va tornar a retreure a l’alcalde que durant la passada campanya electoral es fessin promeses d’inversió a càrrec d’un préstec que la interventora municipal ja havia informat que no s’hi podria disposar per haver-se superat el sostre d’endeutament.

Enric Marquès va assegurar que tot i la impossibilitat de executar-les durant l’exercici 2019 per haver-se superat el sostre legal d’endeutament, les inversions previstes es farien al llarg dels quatre anys de mandat. Va reiterar que desconeixia l’informe d’intervenció i va recriminar al regidor de Tots per la Bisbal fer demagògia per gratar en un tema que al seu parer ja havia explicat suficientment.

Xavier Dilmé li va respondre a l’alcalde que fer demagògia era aprovar un crèdit de 2.000.000 € sabent que no se’n podria disposar i prometre unes inversions irrealitzables pel 2019.

 

Secretari Municipal Bisbal
Secretari Municipal Bisbal: Fotografia de Manel Magrinyà

Al final del ple es va donar la benvinguda al nou secretari municipal de la corporació Pol Julià que substituirà a partir d’ara a Josep Rovira que marxa a l’ajuntament de Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Enxampen un home robant en un establiment de la Rambla de Sant Feliu

El detingut ha passat a disposició judicial acusat d'un presumpte delicte de robatori amb força.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -